Produkter Tjenester Meny

Våre tjenester

Vi i Forus Rør har over 30 års erfaring som rørlegger og spesialist på bad og varme. Våre dyktige og motiverte fagfolk er alltid tilgjengelige for en hyggelig fagprat i vår moderne butikk med lyse, fine utstillingslokaler i Sandnes. Herfra reiser vi ut på et bredt spekter av jobber. Som autorisert rørleggerbedrift med alle nødvendige sertifikater er du alltid garantert trygghet og topp kvalitet på arbeid utført av Forus Rør.

Vi bruker vår kompetanse og erfaring til både rehabiliteringer og nybygg, og er stolte av ekspertisen vi har opparbeidet oss innen bad og oppvarmingsløsninger. Vårt oppdragsfelt strekker seg fra Ryfylket i nord, til Flat-Jæren i sør.  Vi utfører alt fra elegante baderom og miljøvennlige oppvarmingsløsninger i private hjem, til rør i alle dimensjoner for krevende bedriftskunder.   

Våre dyktige medarbeidere utfyller hverandre, og de mest erfarne fører kunnskapen videre til lærlingene. Som godkjent lærebedrift er vi vårt ansvar bevisst når det gjelder rekruttering av dyktige fagfolk til bransjen.   

Her ser du tjenestene vi tilbyr. 

Bad og våtrom i nybygg

I Forus Rør har vi egen nybyggavdeling som planlegger, og bygger våtrom og bad. Årlig gjennomfører vi omkring 450 jobber i alle typer boenheter. Vi jobber ofte på oppdrag for store byggherrer, selv om privatkunder utgjør hovedtyngden av våre oppdragsgivere. Som erfaren og lokal aktør, legger vi stor vekt på personlig service.

Les mer 

Rehabilitering eller oppussing av bad

Litt avhengig av hva du skal gjøre, men en total rehabilitering av badet betyr at vi river ut alt det gamle og starter helt fra bunnen. En oppussing av badet kan være noe mindre. Men det kartlegger vi sammen. Og kommunikasjon er nøkkelen for unngå problemer.

Les mer 

Varme og varmeløsninger

Vi har lang erfaring og bred kunnskap rundt varmepumper, fjernvarme og vannbårne varmesystemer. Vi installerer og følger opp med service om du ønsker det. Og er du usikker på valg av løsning, kan vi hjelpe deg med råd og veiledning.

Les mer

Fiks ferdig pris

Vi har valgt ut noen produkter der prisen er inkludert montering fra våre profesjonelle fagfolk. Ta en kikk på hvilke produkter det gjelder og ta kontakt om du ønsker tilbud på et fiks ferdig bad.

Les mer

Vi bruker Boligmappa

Boligmappa er boligens servicehefte på nett, og her finner du informasjon og dokumentasjon om din bolig. Mappen følger den som eier boligen.

Les mer

Slik unngår du frosne og sprukne vannrør

Det er smart å ha en rutine for stenging av vann - enten det er hjemme eller på hytta. Gjør du det, kan det bli en billig forsikring. Frosne rør kan nemlig fort bli dyrt hvis de sprekker og fører til oversvømmelse. Her er noen tips om hva du bør passe på.

Les mer